Plata si Livrare

PLATA

LenjeriiRomania.RO va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: Plata la primirea comenzii – Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre agentul care efectueaza livrarea.

LIVRARE

Beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT oriunde in tara la ORICE COMANDA de minim  399 lei.din totalul comenzi nu se ia in considerare subtotalul

LenjeriiRomania.RO va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Livrare prin DPD curieri in maxim 72 de ore in toata tara – cost 19 RON

Cum primesc comanda si in cat timp?

Comanda dumneavoastra va fi livrata doar prin curier rapid in cel mai scurt timp posibil , termenul fiind pana la 3 zile lucratoare.

Care este programul de livrare al comenzilor?

Programul de livrare al comenzilor este de luni pana sambata. Comenzile se livreaza intre orele 09:00 – 17:00 . Daca nu sunteti acasa in perioada respectiva va rugam sa specificati adresa unde va putem gasi in acest interval orar.

Cand este procesata comanda mea?

Comenzile primite in intervalul luni – joi dupa ora 15:00 sunt procesate si expediate catre dvs in urmatoarea zi. Comenzile primite incepand cu vineri – ora 15:00 si pana duminica , vor fi procesate si trimise catre dvs in cursul zilei de luni, asadar vor ajunge la dumneavoastra Miercuri sau cel tarziu Joi.

RETURNAREA PRODUSELOR


 

1. puteti returna o comanda indiferent de motivul dvs. doar daca produsele nu au fost spalate sau folosite in termen de 14 zile de la primirea comenzii. Nu se accepta retur produsele folosite sau spalate, care nu mai pot fi revandute.


 

2.  toate produsele trebuie sa fie insotite de toate ambalajele (husa/cutie, carton, fotografie), in cazul in care trimiteti retur produsele fara ambalaje acestea va vor fi trimise inapoi pe cheltuiala dvs.


 

3.  in cazul produselor defecte, acestea se pot returna doar daca aveti toate ambalajele cu care ati primit produsele (husa/cutie, carton, fotografie). Recomandam sa verificati produsele in momentul primirii inainte de a arunca ambalajele produselor.


 

4. daca produsul returnat a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou.


5. daca ati achizitionat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor fiind acceptate doar in cazul in care sunt sigilate (in cazul produselor sigilate de catre producator, cu scopul de a proteja continutul).


 

6. plasand o comanda pe site-ul nostru si acceptand termenii si conditiile in momentul plasarii comenzii, se intelege ca ati citit descrierile produselor inainte de a le comanda.


 

VA RECOMANDAM SA VERIFICATI PRODUSELE PRIMITE IMEDIAT CE LE-ATI RECEPTIONAT. Plangerile inregistrate mai tarziu de 14 zile de la receptionarea comenzii nu vor mai fi luate in considerare.

CUM PROCEDEZ SA TRIMIT RETURUL?


 

1. pentru a returna un produs ne puteti suna la numarul 0762898898 de Luni pana Vineri intre orele 10:00-18:00 sau puteti completa formularul de retur aflat mai jos.


 

Ambalati produsele suplimentar intr-o folie sau cutie pentru a nu lipi curierul etichete pe ambalajele produselor (retururile neambalate corespunzator vor fi refuzate).

Expediati returul printr-o firma de curierat, de preferat cu firma de la care ati receptionat coletul

ATENTIE:  

- taxa de retur va fi suportata de dvs. conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem intreaga suma care ati achitat-o in momentul in care ati primit comanda.


 

- banii vor fi returnati intr-un cont IBAN, (in termen legal de maxim 14 zile de la primirea returului de catre noi).Ne straduim ca returnarea banilor sa se faca in maxim 3 zile de la primirea returului. 

SCHIMBUL UNUIA SAU MAI MULTOR PRODUSE


 

Pentru a schimba un produs ne puteti suna la numarul 0762898898 de Luni pana Vineri intre orele 10:00-18:00.

Taxa perceputa pentru acest schimb este de 19Lei, fiind suportata de catre client.